Aaltvedt Betong historie

Aaltvedt Betong historie

Aaltvedt Betong produsent av Betongvare siden 1958

For de som har interesse av historiens sus, så er vår produsent av belegningsstein, betong heller og støttemur spennende lesning.Aaltvedt produksjon av betonghellerGår vi tilbake til 1978 ble det startet opp produksjon av betongheller og kantstein i begrenset opplag. så i 1981 ble Hjelstad betongvarefabrikk kjøpt opp.
Allerede i 1958 startet Knut Aaltvedt opp firmaet "Murermester Kut Aaltvedt". Siden da har det vesle murerfirmaet vokst til en moderne industribedrift med over 80 ansatte.

Hovedproduktene på tidlig 80 tall var Lett blokker og Plewa element pipe som sikkert mange selvbyggere har et forhold til enda.

Aaltvedt Betong har alltid hengt med i tiden, og allerede i 1988 starter man opp med produksjon av belegningsstein, støpte heller og støttemur. Dette er fortsatt produkter som står for en vesentlig del av produksjonen.

For å klare å levere til den sterkt økende etterspørselen etter belegningsstein, støttemur og støpte heller ble det i 1992 investert i nye og moderne maskiner som kunne støpe i et langt større volum.
Aaltved Betong lager og produksjon Vold Næringsområde

I 2001 tok Aaltvedt Betong steget og flyttet hele fabrikken til Vold Næringsområde i Skien kommune. Dette er plassen der all produksjon i dag foregår. På Vold Næringsområde produseres det også "Miljøbriketter" og det er salg av ferdigbetong igjennom selskapet A-betong. 

Det ble fra 2001 investert i nye maskiner og utstyr og nå har Aaltvedt Betong et av de mest moderne anleggene for produksjon av betongvare i Norge.

Aaltvedt kavlitetskontroll produksjon

Aaltvedt Betong sin fabrikk ligger med Grenland havn som nærmeste nabo og får da rask tilgang til de råstoffene som skal til for å lage med høy kvalitet tanke på distribusjon og produksjon. 

Fra den spede starten med Murermester Knut Aaltvedt i 1958 har Aaltvedt Betong vokst opp til å bli en betydelig aktør i det norske markedet. Det brede produktspekteret innen betong/utemiljø selges under merkenavnet Aaltvedt Stein.

Aaltvedt Betong selger sitt sortiment igjennom ledende byggevare forhandlere, fagbutikker, hagesenter og utvalgt anleggsgartnere / entreprenører over hele landet.

En nyhet fra 2014 er at du nå også kunnen handle Aaltvedt sitt sortiment rett fra nett, og levert rett hjem fra vår nettbutikk www.msno.no 

 

Aaltvedt lager og utlevering av varer. Vold Nærinsområde

 

Kilde til informasjon Aaltvedt Betong

0 innlegg

Skriv et innlegg