TLS 1.2 Trygg netthandel hos Miljøstein

29 september, 2018 1 min lesetid

Trygg netthandel norge

Vår nettbutikk www.msno.no er A+ sertifisert hos Qualsys SSL Labs.

Har du hørt om TLS 1.2? Dette er krypteringen som sikrer nettsted og besøkende for Cyberangrep. Fra Juni 2018 vil kun nettlesere med TLS 1.2 aktivert få adgang til vår nettbutikk. Kommer du ikke inn i nettbutikken? Oppdater nettleseren. Les mer hos Nasjonal Sikkerhetsmyndighet.

Hold nettleseren oppdatert sjekk her om du har nyeste versjon installert.

Kundehjelp Miljøstein
Kundehjelp MiljøsteinOgså i Hus og hage blogg

Hvordan bygge støttemur
Hvordan bygge støttemur

28 juli, 2019 6 min lesetid

Det å bygge støttemur er ikke noe å ta lett på.Denne artikkelen er skrevet for å øke bevisstheten på hvor viktig et godt forarbeid er når man skal igang med å bygge forstøtningsmur i betong eller naturstein.

Les mer
Mitt liv i steinbruddet på Bohus Ävja
Mitt liv i steinbruddet på Bohus Ävja

18 juli, 2019 2 min lesetid

Det å jobbe innenfor gjerdene til Ävja sitt steinbrudd, er så langt fra de fleste andre av dagens arbeidsplasser man kan komme. Det er som å reise flere tiår tilbake i tid til du møter muskuløse steinbruddsarbeidere som sprenger granitt fra fjellet og virkelige steinhuggere som står fast i sin bås og hugger stein til vakre produkter med hammer og meisel. 
Les mer
trygg netthandel Miljøstein hage og utemiljø
Trygg netthandel www.msno.no

17 mars, 2019 1 min lesetid

Trygg netthandel www.msno.no : I en verden styrt av internett der bandittene ikke lenger kommer inn igjennom soveromsvinduet er datasikkerhet dessverre et forsømt område.
Les mer