Regler for kommentarfeltet

Vi oppfordrer deg til å dele dine tanker om det er relevante til emnet som diskuteres. Moderator gjennomgår alle kommentarer før publisering.

Publiseringer uttrykt i kommentarfeltet reflekterer forfatterens meninger og deles nødvendigvis ikke av Miljøstein Norge As.

Vi forbeholder oss rett til å ikke legge inn kommentarer som:

  • Ikke er relevant for emne 
  • Inneholder uanstendig språk;
  • inneholder trusler eller ærekrenkende utsagn;
  • inneholde hatespråket rettet mot rase, farge, sex, seksuell orientering, nasjonal opprinnelse, etnisitet, alder, religion eller funksjonshemming; eller
  • fremme eller godkjenne tjenester eller produkter. (Merk at ikke-kommersielle koblinger som er relevante for emnet eller en annen kommentar, er akseptable.)
Ikke publiser opphavsrettsbeskyttet eller annet proprietært materiale i noen form, med mindre du tydelig angir at du har tillatelse til å gjøre det. Ved å legge inn dine kommentarer eller annet arbeid, gir du Miljøstein Norge As, og alle som ser Miljøstein sitt nettsted uigenkallelig tillatelse til å kopiere, distribuere, lage derivater, vise eller utføre kommentars arbeid offentlig og gratis.


Vi anerkjenner at Internett er et 24/7 medium og dine kommentarer er velkomne når som helst. Men i lys av behovet for å administrere kommentarene, vurderer vi generelt og legger inn kommentarer fra 09:00 til 17:00 mandag til fredag .

Takk for at du tok deg tid til å lese våre regler for kommentarfeltet. Vi oppfordrer deg til å delta i diskusjonen og ser frem til en aktiv ideutveksling.

Har du spørsmål om reglene eller har andre spørsmål ta gjerne kontakt.