Norges mest besøkte nettbutikk!

Miljøstein Norge As, startet nettbutikk for hage og utemiljø i februar 2013, og er nå en av de største, og mest besøkte nettbutikkene for utemiljø i Norge.

Miljøstein, forhandler Aaltvedt Stein, belegningsstein, støttemur og heller. Norsk elvestein og hagesingel. Kinesisk Granitt og naturstein. Eksklusive, gjenbrukte jernbanesviller, fri for kreosot. Verktøy til steinarbeid og tilbehør.

Fra nettbutikken msno.no, leveres grossistpriser på utemiljø til proff og privatmarkedet.

Handler du hos Miljøstein, skal du være trygg på at vi leverer din ordre som avtalt.

En vellykket leveranse, starter med god dialog og skriftlige avtaler med kjøper. I tillegg setter vi høye krav til kvalitet og leveringsevne hos våre leverandører, og transportører.

  Vi gir kun skriftlige tilbud.

  Ønsker du tilbud på en leveranse, ber vi om E-post eller SMS, med basisinformasjon: Fullt navn, mobiltelefon, adresse for levering, type og mengde produkter.

  Bedrifter, sameier og borettslag må også sende med firma/faktura-informasjon.

  I enkelte tilfeller avstår vi fra å gi tilbud.

  Vi gir ikke tilbud på en leveranse, der "kjøper" ikke kan/vil oppgi korrekt informasjon om seg selv, eller adresse for levering. 

  Vi sier også STOPP! Der "kjøper" krever å handle "svart", eller på annen måte fremstår som villedende eller useriøs i fremgangsmåte og oppførsel.

  Aksept av tilbud og bestilling.

  Ved aksept av tilbud, skjer dette skriftlig ved å svare på e-posten med tilbudet. Kjøper er ansvarlig for å kontrollere at informasjon om levering, produkt type, mengde og varianter er korrekt angitt i tilbudet, og senere i ordrebekreftelsen.

  Personvern

  Personvern er viktig for oss. Din personinformasjon, vil ikke bli delt eller benyttet til andre formål, enn det som er normalt i en leveranse, eller etter norsk lov.

  Åpningstid

  Telefontid for kundehjelp 9-21 (Vintertid 9-17 1.nov til 1.mars.)

  E-post, og forespørsler om tilbud/bestillinger i nettbutikken blir behandlet fra kl. 9-21 hele året.

  Hovedlager Linnestad er vinterstengt. Du kan fortsatt avtale tid for utlevering av enkelte pallevarer. 

  Grossistlager Aaltvedt Stein Skien og Granitt-lager Sandvika er åpent hele året. Vi kan levere så lenge du ønsker varer, og lastebilene kan komme frem.

  Produkter og leverandører.
  Aaltvedt Stein 

  Miljøstein er forhandler og stolt leverandør av merkevaren Aaltvedt Stein. Fra Aaltvedt Betong As sin moderne fabrikk i Skien, leverer vi norskprodusert belegningsstein, betongheller og støttemur utviklet for det nordiske klima.

  Granitt

  Granitten kommer fra steinbrudd sør i Kina. I steinbruddet, er det under produksjon fokus på kvalitet, miljø, sikkerhet og sosiale forhold. Granitten vår blir levert fra lager Sandvika.

  Elvestein og hagesingel

  Big Bag's med norsk elvestein, elvesingel, rød og hvit hagesingel fra lager Linnestad og fra Mysen. Du finner også varianter med eksklusiv dekorstein, som blir levert fra Aaltvedt Stein.

  Jernbanesviller

  Australske Jernbanesviller fri for kreosot, leveres fra vårt lager på Linnestad 

   Hvor kan vi levere?

   Miljøstein leverer Aaltvedt Belegningsstein, Støttemur, betongheller, Elvestein, Elvesingel, Hagesingel og Kinesisk Granitt til regionene: Buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus, Oslo, Telemark, Hedmark, Oppland, samt store deler av Aust/VestAgder* (*Kun Aaltvedt). 

   Levering med Norlines

   Aaltvedt sine produkter kan vi også levere til Norlines sine fergekaier langs hele norskekysten. Be om tilbud med frakt til kai!

   Firmainformasjon: